TEHNOLOGIJA OTVARANJA VRATA PUSH-UP SISTEMIMA

Sa novim trendom u kuhinjama bez ručka, Dunavox je razvio frižidere za vino koji imaju tehnologiju push-to-open. Vrata su bez ručke, lagan pritisak na vrh vrata dovoljan je za aktiviranje unutrašnjeg senzora koji automatski otvara vrata.

 

SAVRŠENSTVO U VAŠEM DOMU

Sigurno nema ništa bolje od pijuckanja čaše vina koja je poslužena u pravilnoj čaši, rashlađena do savršenstva i odgovarajuće odležala. Ako ste jedan od mnogih ljubitelja vina koji se raduju uživanju i sakupljanju vina, možda biste želeli da razmislite o ulaganju u Dunavox frižideru za vino.

VAŽAN DEO UNUTRAŠNJEG DIZAJNA

Jeste li se ikad zapitali kako frižider za vino može stvoriti tako dinamičan prostor, nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Frižider za vino čini vaš enterijer luksuznim i sofisticiranim, istovremeno je stvar kojom ćete se ponositi u Vašem dnevnom boravku, jer stvara osećaj luksuza i klase.

 

NAGRAĐIVANA MEĐUNARODNA KOMPANIJA

Sa skoro 50 različitih vrhunskih modela frižidera za vino, predstavljamo evropskog proizvođača sa najvećim brojem modela, koje su dostupne bilo u partnerskim firmama Dunavox-a ili globalnom distributivnom mrežom kompanije, koje pružaju visokokvalitetnu pomoć, tehničku podršku i usluge nakon prodaje.

 

PROFESIONALNO SKLADIŠTENJE VINA

Dunavox frižider za vino je savršeno rešenje za sigurno skladištenje svih vaših vina u dugom vremenskom periodu. Karakteristike koje vino dobije proizvodnjom čuvaju se i održavaju u okviru Dunavox vinskog frižidera.

JEDNA, DVE I TRI TEMPERATURNE ZONE

Dunavox frižideri za vino dostupni su sa jednom, dve ili tri zone hlađenja. Raznolikost asortimana nudi mogućnost skladištenja različitih vrsta vina na njihovoj idealnoj temperaturi za posluživanje ili skladištenje - čineći ih svestranim, tihim i pouzdanim.

INTEGRISANI VENTILACIONI SISTEMI

Naš najnoviji razavijeni sistem su samoventilišući filteri, što čini frižidere za vino izuzetno jednostavnim za instaliranje, jer ventilacioni otvori koji su obično potrebni za stvaranje protoka vazduha više nisu potrebni.

TFT TOUCH SCREEN


The latest technology in home appliances, swipe through the settings 
menu just like your mobile phone; change settings from your mobile 
phone and set the temperature with the full colour screen.
 

WIFI + SMART APP

Experience unparalleled convenience and control with our wine fridge’s advanced WiFi and smart app functionality. Whether you’re at home, work, or on the go, stay connected to your wine collection like never before, ensuring every bottle is perfectly chilled and ready to enjoy whenever the moment strikes. 

 

Dunavox predstavlja svoje frižidere za vino

Vinski frižideri

Vinski frižider je praktičan i estetski uređaj za čuvanje vina. Nudimo širok spektar frižidera, od onih koji mogu da čuvaju male lične kolekcije, do uređaja opremljenih da obezbede potrebnu uslove za veće kolekcije. Neki modeli su samostojeći, dok se drugi mogu ugraditi u Vaš dizajn kuhinje.